Nytt samarbete mellan Isolta och Accountor - öppnar nya dörrar för vårt tjänsteutbud

Isolta + Accountor

I 15 år har Isolta jobbat på att förenkla vardagen för små företag. Under dessa år har redan 30 000 företagare valt att använda Isoltas tjänster.

Idag har vi glädjen att berätta om ett nytt strategiskt samarbete som kommer att göra det möjligt för oss att erbjuda ännu bättre, mer omfattande och mångsidigare tjänster för våra kunder. Vi kommer att skapa helt nya koncept som motsvarar de behov som småföretag har för bokföringen och ekonomihanteringen i dagens digitala omgivning.

Vi inleder samarbetet med Accountor som är norra Europas ledande företag för löne- och ekonomiadministrativa tjänster. Samtidigt blir Accountor majoritetsägare av Isolta.

Till Accountor hör för tillfället bl.a. bokföringssystemen ProCountor och Tikon samt eTasku, som är specialicerad på digital kvittohantering.

Isoltas faktureringsprogram och våra övriga tjänster för företagare hålls helt och hållet oförändrade. I och med Accountor samarbetet kan vi erbjuda ännu bättre lösningar i fortsättningen. Genom att integrera våra tjänster med andra digitala ekonomiadministrations- system kan vi erbjuda freelancare, enskilda näringsidkare och små företag nya möjligheter för att bli av med manuellt arbete, säger Isoltas VD Mikko Ilomäki.

Vi berättar gärna mer om våra nya tjänster! Lämna en kontaktbegäran eller klicka upp chat- fönstret nere i hörgra hörnet.

Ett pressmeddelande (på Finska) om samarbetet och företagsköpet har också getts ut.


Accountor är norra Europas ledande företag för löne- och ekonomiadministrativa tjänster med över 2600 experter som hjälper sina 100 000 kundföretag i sju olika länder. I Finland har Accountor över tusen expeter inom ekonomiadministration i ca. 30 enheter runt om i landet.

Ta i bruk vårt gratis faktureringsprogram

Faktureringsprogrammet Isolta

Hantera din försäljning och kundrelationer med Isoltas faktureringsprogram - gratis. Betala först när din fakturamängd stiger.

Prova genast eller Läs mera