Varför välja Isolta som faktureringsverktyg?

Vi vågar påstå att vi vet vad företagare uppskattar i sin vardag - nöjda kunder och enkla, prisvärda verktyg som sparar tid och besvär. Det har vi kommit fram till under vår långa erfarenhet av företagande - vi har själva varit företagare i redan 13 år och jobbat lika länge med företagare i så gott som varje bransch på marknaden. Och i fyra olika länder. Därför har vi skapat faktureringsprogrammet Isolta.

Har du stött på följande bekymmer i din företagarvardag?

  • Jag har glömt vad jag lovat min kund i vårt senaste samtal.
  • Jag kan inte ändra offerter direkt till en beställningsbekräftelse eller faktura.
  • Jag fakturerar sporadiskt och vill inte betala för ett skilt faktureringsprogram.
  • Min kundinformation och faktureringsinformation är på olika ställen.
  • Jag avskyr att ta i bruk nya dataprogram för jag kan inte använda dem och får inte hjälp när jag behöver.

Om du känner igen någon av dessa situationer, ta en titt här nedan hur Isolta kan hjälpa dig.

1. Fakturering - spara tid och gör det lätt för kunden att betala fakturan

Du skickar iväg en faktura på bara några klick. Dina kunder får fakturan antingen per post- e-post, eller som e-faktura - precis som de själva önskar. Momsen räknas ut automatiskt och allt som ska finnas på en faktura finns med. Du kan lägga till kunden och plocka det du fakturerar för direkt från ett kund- och produktregister. Eller kopiera en gammal faktura. Och välja fakturans språk enligt mottagaren.

2. Försäljningshantering - från kundens första kontakt till köpets fakturering

Hur låter det med att sköta hela försäljningsprocessen med ett verktyg som dessutom är gratis? I Isolta kan du anteckna vad du kommit överens om med din kund fr.o.m. första gången ni är i kontakt, skicka offerter till dina kunder som du senare kan ändra om till en orderbekräftelse eller en följesedel och vidare till en faktura. Du kan också följa upp vilka fakturor som är betalda/obetalda och skicka betalningspåminnelser vid behov. Dessutom kan du rapportera din försäljning till bokföraren. Smidigt, inte sant?

3. Kundinformation och fakturering alltid med dig - bakom ett enda lösenord

Logga in i molntjänsten Isolta var som helst, när som helst - med mobilen, tabletten eller datorn. Skicka fakturor, offerter, lägg till kunder och anteckna vad du kommit överens om med dina kunder oavsett var du befinner dig. Du har all information om dina kunder, din försäljning och dina fakturor med dig i ett och samma verktyg. En genväg till en friare vardag och bättre kundservice!

4. Spara pengar - gratis för dig som fakturerar lite

Vi vet att ett litet företag har begränsade resurser. Vi tycker trots allt att varje företagare oavsett storlek på företaget ska ha tillgång till bra verktyg. Varför skulle en företagare som fakturerar sporadiskt tvingas nöja sig med klumpiga verktyg bara för att spara pengar? Därför erbjuder vi en gratisversion av Isolta som du kan utvidga när din fakturamängd ökar. Gratisversionen har alla samma funktioner som de avgiftsbelagda. Läs mer om vår prissättning här. Isoltas namn kommer förresten från denna filosofi - vi vill att små företag ska kunna ge ett lika professionellt intryck som stora företag så vi gav företaget namnet Isolta, vilket betyder ‘verka stor’ på finska.

5. Hjälp när du behöver - vi lämnar dig inte ensam

En företagare är sällan en dataingenjör - och ska inte vara det heller för att kunna använda ett databaserat verktyg som hjälp i vardagen. Därför vill vi vara lättillgängliga när du behöver hjälp. Det är bara att ringa oss, skicka oss mail eller chatta med oss både på vår hemsida eller direkt inne i programmet då du behöver hjälp. Vi är stolta över att kunna betjäna våra kunder på 8 olika språk.

Vi vill erbjuda varje företagare ett verktyg som gör de dagliga rutinerna till en ny favorithobby! Vi lyssnar ständigt på våra användare och utvecklar faktureringsprogrammet konstant enligt våra kunders feedback och önskemål.

Bli övertygad om Isolta genom att prova på! Det är gratis och binder dig inte till något.

Uppstod det frågor? Ta kontakt!

Ta i bruk vårt gratis faktureringsprogram

Faktureringsprogrammet Isolta

Hantera din försäljning och kundrelationer med Isoltas faktureringsprogram - gratis. Betala först när din fakturamängd stiger.

Prova genast eller Läs mera